ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ




Αποστολή
Ως ομάδα, η LETC δεσμεύεται να μειώσει τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες που ασχολούνται με την επιβολή του νόμου και την ασφάλεια, μέσω της ενίσχυσης της εκπαίδευσης.
Ως επαγγελματίες κατάρτισης και εκπαίδευσης, δεσμευόμαστε για την ασφάλεια των συμπολιτών μας και για τη βελτίωση της κατανόησης μεταξύ της κοινωνίας και των επαγγελματιών επιβολής του νόμου.


Σκοπός μας
Η LETC δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες εκείνων που εκπαιδεύουν τους άνδρες και τις γυναίκες που προστατεύουν την κοινωνία καθώς επίσης και όλους αυτούς τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την επιβολή του νόμου και της ασφάλειας.
Η LETC προσπαθεί πάντα να βελτιώσει την επικοινωνία, τη δικτύωση και τα οφέλη για τα μέλη της. Κάθε χρόνο θα διοργανώνει ετήσια διάσκεψη εκπαίδευσης, προσφέροντας περισσότερες ευκαιρίες κατάρτισης από κάθε είδους διάσκεψη αυτού του είδους.


Μέλη LETC
Η συμμετοχή στην LETC είναι επιλεκτική. Πρέπει να συμμετέχετε στην παροχή εκπαίδευσης ή κατάρτισης στην κοινότητα μας με την ιδιότητα του εκπαιδευτή ή του επιβλέποντος ή του διευθυντή της εκπαίδευσης ή της κατάρτισης στον τομέα της επιβολής του νόμου και της ασφάλειας.
Μέλη επίσης μπορούν να γίνουν όλοι όσοι ασχολούνται με την επιβολή του νόμου και της ασφάλειας
Είμαστε πολύ αυστηροί στα κριτήρια επιλογής για το ποιος μπορεί να γίνει μέλος της LETT, δεν είναι συνύπαρξη - είναι επαγγελματισμός!
Share:

Translate

Popular Posts

statistics

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *